Google+ Followers

2014. január 13., hétfő

VV Simon!

Budapest — „Úgy generálom a konfliktust, hogy nem csinálok semmit, csak beszélek" – vallja magáról VV Simon (26), aki a hamarosan induló ValóVilág 6. egyik első beköltözője lesz.
Hirdetés A nyíregyházi fiú igazi magának való csodabogár, kérdés, hogy társai miként fogják tolerálni a furcsaságait a villában. Igaz, a 26 éves Simon bízik önmagában, s azt állítja, az ő nagy előnye, hogy bárkivel képes megtalálni a közös hangot. Éppen ezért nem az ellenfeleitől, sokkal inkább attól tart, hogyan viseli el majd saját magát a valóságshow-ban.

– A VV számomra egy játszótér, ahol szabadon engedik a pitbullokat. Én is egy ilyen pitbull leszek. Ha viszont megunom az egészet, egyszerűen meglógok majd – motyogta Simon, aki tudja, hogy sokak szerint nincs ki a négy kereke.

Simon mindig hord magánál tűt és cérnát, hogy ha rájön a varrhatnék, ne szenvedjen hiányt a hobbijához szükséges kellékekben
– Sokan elborult agyúnak tartanak, sőt a nemi identitásomat illetően is gyakran megtaláltak, de ezt tudom kezelni. Én magamtól félek. Fogalmam sincs, vajon mit hoz majd ki belőlem a bezártság – magyarázta szorongásait a Blikknek Simon, aki korábban már küzdött pánikszerű rohamokkal, és tart attól, hogy a villában is szembe kell néznie ezzel.

– Pontosan ismerem a tüneteket. Ilyenkor légszomjam van, dobog a szívem, de tudom kezelni. Olyankor el kell foglalnom magam, varrogatok, szöszölök, hogy így tereljem el a gondolataimat – mondta Simon. A fiatalembernek egyébként a kételyei mellett a hitével sincs gond. Szent meggyőződése, hogy az Alkonyat-filmekből ismert Robert Pattinsonra hajazó arcával, illetve a Harry Potterként világhírűvé vált Deniel Radcliffre utaló sebhelyével megfoghatja magának a nézőket.
– Már most figyelmeztetem a többieket, hogy éjszakánként fogazni szoktam! Mármint arra gondolok, hogy alvás közben csikorgatom a fogaimat – somolygott Simon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése